Bos

    

                        HTBo 

             Voor elke boom in Huis, Tuin

of Bos de juiste verzorging  en  beheer

Aanplantingen

Heeft U een perceel dat U wenst te bebossen of herbossen? Geef gerust een seintje, buiten deskundige hulp bij het kiezen van de juiste boomsoort, aangepast aan de standplaats, bieden we ook de mogelijkheid tot het aanplanten van uw plantsoen. U kan zelf uw planten aankopen of via onze leverancier werken. Aan U de keuze !


De bomen en/of planten worden geplant volgens verband naar keuze.

Dunningen

Zonder doordachte dunningen krijgt U nooit de mooie bomen die U kwaliteitshout opleveren. Dit gebeurt in volledige samenspraak en wordt over verscheidene jaren uitgevoerd. U, wij of samen zoeken de toekomstbomen uit naar uw wens!

Vrijstellen van jonge aanplant

Een must de eerste jaren na de aanplanting; geef woekerplanten geen kans uw jonge en kwetsbare aanplant te verwoesten.

Vellingen

Alle vellingen kunnen worden uitgevoerd, met het juiste professionale materiaal. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat we volgens de modernste en milieuvriendelijkste technieken kunnen werken; met als prioriteit de veiligheid voor iedereen.

Maaibeheer

Ook in een bos kan je aan maaibeheer doen. Het vrijstellen van open plekken is ideaal voor de grotere zoogdieren. Ree en hert vertoeven er graag. Het maaibeheer kan of manueel of machinaal uitgevoerd worden.